Contributie Arena en Nevobo

Per seizoen van september t/m mei

Jeugd lid Arena                         €95.-

Basis lid (vanaf 20 jaar)                €125.-

Nevobo contributie                    €18.-

Nevobo competitie contributie    €110.-

Eenmalige kosten:

Inschrijfgeld € 3,50. Eenmalig te voldoen door nieuwe leden.

Wedstrijdshirt € 50,00 (borg) voor competitie spelers

Opzeggingen moeten altijd schriftelijk/ per mail gedaan worden bij het secretariaat.

Rolfdenhollander@volleybalverenigingarena.nl

* Wanneer u de contributie in een keer voor een heel jaar betaalt krijgt u € 7,50,- korting. Deze korting is in bovenstaande tabel al toegepast. Om per jaar te betalen kunt u het bedrag op de acceptgiro wijzigen. Ook kunt u het jaar-bedrag zelf overmaken onder vermelding van de naam en het contributienummer. U kunt het ook kenbaar maken aan de penningmeester, u ontvangt dan een gewijzigde acceptgiro.

Betalingen
Postgiro 13 57 140 t.n.v. V.V. Arena Amsterdam
Vermeld altijd de voor- en achternaam van degene voor wie er betaald wordt.

Alleen competitiespelers waarvan de gehele Nevobo bijdrage is voldaan worden ingeschreven voor de competitie. Als dit niet het geval is kan er pas, na betaling, competitie gespeeld worden. Bovendien mag een competitiespeler geen achterstanden hebben met andere betalingen aan Arena. Ook deze moeten betaald zijn voor er ingeschreven kan worden voor de competitie.