Recreanten

Onze recreanten trainen iedere donderdag van 20:30 uur tot en met 22:00 in de hal van de Gaasperdamhal. Achter winkelcentrum Reigersbos.

De training is opgebouwd uit eerst oefeningen om de vaardigheden aan te leren en daarna is er altijd tijd om een spel te spelen.
Het is op donderdag altijd heel gezellig en er zijn vele leden op verschillende speel niveau's.
Door de diverse speelniveau's is het altijd leuk spelen. Na het spelen zijn er verschillende leden die altijd nog even gezellig een drankje drinken aan de bar van Sporthal Gaasperdam.

Heeft u zin om een keer mee te trainen om te kijken of onze vereniging wat voor u is, schroom niet om op een donderdag gewoon binnen te wandelen en vrijblijvend (gratis) een keer  mee te trainen, al gauw zult u merken hoe gezellig het bij ons is.

Graag tot een donderdag!